MENÜ
                                         
                                             Ékmíves (
Tábori Margit)
                                                                          A természet kincsei ezüstbe foglalva

Tegez

Most is egy kicsit elkalandoztam az ékszerektől és előkerült egy másik szeretett szakma a bőrdíszműves. Kérésre egy fiatal ijjász legénykének tegezt készítettem. A tegez szőrére kidolgozott marhabőrből és sötétbarna marhabőr díszítéssel készítettem. Íme a tegez:

tegez1.jpg

tegez1-a.jpg

Ez a darab nagyrésze hozott anyagból készült csak a szíjjak és a minta anyaga saját. Ha neked is tetszik, akár hozott anyagból vagy saját anyagból (bőr, műbőr, textil) elkészíthetem neked is.

Monogrammos pakolós táska!

Már régóta tervezgetem, hogy varrok magamnak egy táskát! Nézegettem mi is tetszene igazán, ami nem óriás méretű de azért lehet bele pakolni. Szeretem ha sok zseb van egy táskán de akkor kevés az egybe pakolós része és ugyan sok de kicsi dologgal tudom csak megtölteni. Ha pedig igazán egyterű táskát találtam annak nem volt egyáltalán kicsi zsebe 1-se! Így kénytelen voltam megalkotni a saját szám íze szerinti táskát. Szerintem egész jól sikerült, pedig már rég vartam ilyesmit. Ma ki is próbáltam vásárba voltam reggel (most nem árulni csak nézelődni, vásárolni) és jól szuperált belefért amit vásároltam és a kis zsebekbe el tudtam tenni a pénztárcát, iratokat, telefont. Szóval pont annyi kis zseb ami kell és egy pakolós ami nagy de még hordható méretű. Hát ez született tegnap este. Azthiszem készítek hozzá egy pénztárcát is csak kell még hozzá zipp. Ha meglessz akkor nekiesem és gyorsan meg is csinálom majd felteszem ide is meg a meskára is. Ezt persze nem adom el, de kérésre készítek másikat, egyedi monogrammal vagy emblémával is. Ez a tatyó erős vászon anyagból készúlt vékony szintén vászon béléssel, de kérheted más anyagból és más színekkel.

 

Hírek

 • Őrségi Vásár 2012.06.23-24.
  2012-06-18 21:41:05

  Ezen a hétvégén utazom az őrségbe egészen pontosan Őriszentpéterre. Itt a hétvégén Őrségi napok és 2 napos országos kézműves vásár lesz. Ha arra jársz szeretettel várlak a sátramnál. Már nagyon várom és nagyon készülök rá remélem érdemes lesz és sokan megállnak a portékáim melett. Amint hazaérek teszek fel képeket és tartok élménybeszámolót is.

 • Kisapostagi Majális!!!
  2012-04-18 17:15:50

  Kedves mindenki megkezdődik az idei 2012-es vásári szezon! Idei első vásárom ugyan már megvolt még márciusban de az igazi most lesz Itthon Kisapostagon. Reméljük lassan hagyománnyá váló majális Bonifácnapi Magyarok vására! Ami egy kicsit előbb lesz az idén mint Bonifác nevenapja, de így kedveskedünk a még itt tartózkodó testvértelepülésnek! Reméljük nem hiába! Gyertek el hozzánk a színes vásári forgatagba, ahol a régmúlt kézműves termékeit láthatod (olykor azt is, hogy készül), vásárolhatod meg, hogy egy kis hagyományt és valós értéket vigyél haza rohanó világodba. Mely alól mi sem vagyunk kivételek kézművesek. Várunk szeretettel 2012. 04. 28.-án Kisapostagon, a községháza és a kocsma udvarán!

 • Augusztális
  2011-08-16 17:31:04

  A következő vásár amin részt veszek: Rácalmási városnapok, és kézműves vásár!

  Pontos programok letölthetőek INNEN!

 • Bonifácnapi majális és Magyarok vására
  2011-05-13 15:17:27

  Legközelebbi alkalom és hely ahol megtaláltok Kisapostagon a Bonifác napi majális és Magyarok vásárán. 2011.05.14. A részletes program itt található! Gyertek el érdemes! Gyerekeknek és felnőtteknek nyújt egész napos programot a remélhetőleg szép időben!!!

 • Almavirág
  2011-05-09 21:59:43

  A vásár nagyon szuper volt gyönyörű helyen gyönyörű idöben. Délelőtt kicsit fújt a szél és hideg volt, de délutánra hét ágra sütött a nap.

  almavirag2011.jpg

 • VÁSÁR
  2011-05-01 11:14:10

  Legközelebb Rácalmáson az Almavirág fesztiválon találkozhattok velem. Május 7.-én a Rácalmási Jankovich kúria területén. Egésznapos programok melett Kézműves vásár és esete koncert Gyertek el! Ott találkozunk!!!

 • Monogrammos pakolós táska
  2011-04-19 21:06:03

  Új szerzeményem, egy pakolós divatos táska. Nézd meg itt !! Az ékszerek mellett jó volt egy kicsit varrni. Sok új ötletem született ezzel a táskával kapcsolatban is és az ékszerekel kapcsolatban is. Nemsokára meg is mutatom!!!! Addig is ha szeretnél egy ilyen táskát csak írj!

 • Drótékszeresek játéka 2.
  2011-04-17 15:34:37

  Elkészültek a gyönyörű munkák. Melyeket itt megtekintheted! Most is mint az előző alkalommal szebbnél szebbek lettek!!!!

  Én ezt alkottam medál A. Mucha után szabadon

  mucha-u.-szabadon.jpg


 • Magyarok vására
  2011-04-07 16:30:35

  A legközelebbi esemény ahol személyesen is találkozhattok velem: 2011. 04.10. Kunszentmiklós központja Magyarok vására. Érdemes megnézni sok egyedi és ami a legfontosabb kézműves terméket találsz!!! Várlak sok szeretettel!

 • Beadási határidő helyesbítés
  2011-04-06 21:09:02

  Felül bírálom magam és miután ténylegesen utánaszámoltam a beadási határidőnek így helyesbítek április 14. csütörtök. Péntek estére pedig az összes fotó fent lesz a honlapomon. Most mentegetőzöm biztos fáradt voltam mikor a kiírást feltettem szóval bocsi. Aki megijedt, hogy túl rövid az idő annak utólag is bocsi.

 • Drótékszeresek játéka 2.
  2011-03-31 17:19:21

  Itt megtalálhatjátok a következő játék kiírását. Jó alkotást mindenkinek!!!

 • új ékszer
  2011-02-17 22:42:37

  Áginak készült ez a szett szolid minta és vagány mérete (Ø50mm a füli) igazán jó kontrasztot alkot a hozzá illő cakkos gyűrűvel mindegyikben breccsa jáspis golyó van.


  Ha neked is megtetszett ez a szett és szeretnél egy hasonlót akkor csak írj és rendeld meg .

 • Új akciók
  2011-02-17 22:26:35

  A valentin napi akciónak ugyan vége de a pötyi füliket most is meg lehet vásárolni kedvezményes áron!!!

  A posta akció még mindig él rendelj bátran. Nem kell attól félni többe kerül a postaküldő szolgálat mint a rendelt termék. biztonságos és két nap alatt odaér.

 • Drótékszeresek játéka 1.
  2011-02-08 15:22:08

  Megjelentek a játékban résztvevő alkotók munkáiról a képek itt az én honlapomon is és a játék háziasszonya lapján is!

  ALKOTÁSOK

  Vera Násfa Lapja

  Tényleg csodálatos alkotások születtek, nekem is mint megannyian másoknak nagyon tetszettek. Remélem nálam is sokan fogják megnézni a sok csodaszépet. A következő játék háziasszonya jómagam leszek, igyekszem valami nagyon érdekes és inspiráló témát választani. Örömteli alkotást kívánok mindannyiótoknak! Aki pedig nézelődik azoknak kellemes időtöltést kívánok az ékszerek világában.

 • valentinnapi ajándék!!!
  2011-02-04 20:56:20

  Valentin napra  való tekintettel minden kedves vásárlóm ajándék pötty fülbevalót kap megrendeléséhez, amit ő választhat ki. A képek a fülbevalók között lesznek megtalálhatók valentin névvel. Ez az akció február 14.-ig lesz elérhető.

  A valentin feliratos fülik magukban is megvásárolhatok a kép alatt megjelenített áron.

 • JÁTÉK JÁTÉK JÁTÉK
  2011-02-01 19:06:04

  Ha te is készítesz ékszereket akkor ezt mindenképpen látnod kell!!! Kapcsolódj és játsz te is!

  http://gyongyfuzo.network.hu/blog/gyongyfuzo-klub-hirei/drotosok-gyertek-velem-jatszani

Szavazás

Hiszel az ásványok gyógyító erejében?
Nem
Még nem próbáltam
Igen
Asztali nézet