MENÜ
                                         
                                             Ékmíves (
Tábori Margit)
                                                                          A természet kincsei ezüstbe foglalva

Drótékszeresek játéka 2.

Hát itt a várvavárt pillanat!!! Miután már mindenki nagyon várta a többiek alkotásainak fotóit, elárulom megérte! Most is mint az első fordulóban nagyon szép munkák születtek a kezeitek alatt. Úgy gondolom jól meg is fogtátok azt amit szerettem volna a tavasszal és a szecesszióval kapcsolatban. Remélem nem volt olyan nehéz mint amilyen érdekes. Kevés címet és leírást kaptam tőletek a munkákról de aki írt annak ott találjátok a képe mellett. Kérlek titeket az első fordulóhoz hasonlóan tegyétek ki a képeket ti si az oldalatokra,nézegesse csak mindenki aki arra jár és gyönyörködjön benne.

 

 

1.- Dobos Vera (vegazus) Hímes tojás medálja

himes-tojas1.jpg

2.- Sajnerné Rigó Andrea Aki két munkát is készített, s mivel nem tudott dönteni hát elküldte mind a kettőt.

(1)"szectavasztojás" címe: Tojások a  réten. Anyuka húsvétkor a rét kacskaringós útjain rejtette el a tojásokat, melyeket gyerekeinek kell megtalálni.
(2)A másik alkotás a "szectoj3gy1" címe: Hímestojás. Egy egyszerű tojás formát próbáltam feldíszíteni.
sajnerne1.jpg
sajnerne2.jpg
3.- Stigmon judit (stigi2) medálja
stigi.jpg
4.- Szentpétery Zsófia (Wired Nóli) Filigrán kézékszer tavaszi színekkel
virednoli1.jpg
5.- Nagy-Kőszegi Kriszta (tinagyöngye) Charlotte a gyűrűk hercegnője
img_6327tinagyongye.jpg
6.- Réczei Melinda (kreagora) Rózsás peridot-ezüst gyűrűt
kreagora1.jpg
7.- Lakatos Éva (beadbox) Kacskaringós, színes, tavaszi karkötő
k-csigas-szines1.jpg
8.- Zsámboki Mónika (zsamo) szecessziós ékszere
zsamo1.jpg
9.- Szabó Réka Manon (La petite) No. 126 KLIMT-es tojás
126-lapetit.jpg
10.- Nagy Veronika (Vera Násfa) Szecessziós nyaklánc
s4020766-copyveranasfa.jpg
11.- Csiki Enikő (Inky) Tavasz ömlesztve
enci1.jpg
12.- Végül a saját munkám Egy medál A Mucha után szabadon
szecesszios-tavasz.jpg
Gondolom nektek is nagyon tetszenek a munkák legalább annyira mint nekem. Nagyon jó volt számomra is, mikor vártam a munkáitokról készült képeket és nagyon jó érzés volt, hogy én láthattam meg őket először. Ezt köszönöm nektek. Már csak egy posztom maradt ebben a fordulóban, hogy eláruljam a következő háziasszony nevét. Aki először jelentkezett erre a posztra ebben a játékrészben az Dobos Vera Vegazus. Aki már most tele van ötletekkel és alig várja, hogy kiadhassa magából. Én is nagyon várom hát a következő fordulót és jó munkát kívánok neki. Azért elárulom, rajta kívül is volt több jelentkező, de mivel Vegazus volt az első közületek, hát úgy illett ő kapja. De azért ez jó mert ha ilyen sokan vagyunk a játékban és tán leszünk még többen, akkor annál tovább tart a játék és tovább izgulhatunk, várhatjuk a következő ötleteket, feladatokat. Mostmár tényleg csak egy pár szó annyira megtetszettek a blogspot oldalaitok , hogy elkezdtem csinálni magamnak is remélem ez is tetszik nektek már tervezgetem egy ideje de ezzel a játékkal akartam megnyitni tiszteletből.
Köszönöm minden résztvevőnek a munkáját és további jó nézelődést.
Margit
Drótékszeresek játéka 2.
Eljött az ideje a következő játéknak!!!
Mivel itt a húsvét a nyakunkon, meg a tavasz (hál istennek mert elegem volt már a hidegbő) hát ehhez a húsvéti tavaszi hangulathoz szeretnék tőletek kérni alkotásokat szecessziós stílusban. Szóval nem olyan hagyományos nyuszikákat, tojásokat és tavaszi virágokat, hanem valami míves kacskaringós és vidám tavaszi hangulatot mint pl.: Mucha. Segítségnek itt egy kép.:
Mucha
Ha böngésztek a neten tőle és még sok más szecessziós művésztől találtok fent ékszereket is és más alkotásokat melyek inspirálhatnak. ( Muchának is vannak ékszerei) Tehát valami húsvéti tavaszi és szecesszióst szeretnék!
A beadás határideje : 2011.04.11 hétfő legyen mert, bár a 2 hét előtte hétvégén lejár de vásározok hétvégén és nem lesz energiám begyüjteni és feltenni a munkáitokat. Ezenkívül marad még idő utána húsvétig hajrázni egy kicsit ha még valaki akkor alkotja meg a családnak vagy barátoknak szánt csecsebecséket. Beadni a honlapomon található bármely címre lehet Írjátok meg a beküldött munkátok nevét is. Ha úgy gondolja valaki kedvet kapott kitalálni valami érdekeset a következő játékra akkor jelentkezzen nálam és a munkáitokkal egyidőben megírom mindenkinek ki lasz a következő játék háziasszonya.
Ha van valami kérdésetek irhattok az email cimemre is és a honlapomra is. Jó alkotást mindenkinek!!!

Drótékszeresek játéka 1.

Az alkotók akik ezt a sok szépet művelték:

1, Stigmont Judit (stigi2):Dunaszekcsői hajfonatkorong mintájából készített medált

2, Réczey Melinda (Kreagora): Gránát-ezüst tulipántja

3, Dobos Vera (Vegazus): Kalocsai harangvirág motívumából készített nyaklánca

4, Tábori Margit (Ékmíves): Matyó hímzésmintás szett, zsinóros láncszemekkel
5, Szentpétery Zsófia (Wirednoli): Csodaszarvas medálja
6, Zsámboki Mónika (ZsaMo): Sújtásmintás medálos lánc
7, Csiki Enikő (Inky): Szív motívumos lánca
8, Lakatos Éva (Beadbox): Magyar népmesés könyvjelzője
9, Nagy-Kőszegi Kriszta (Tinagyöngye): Tulpia, azaz tulipántos karkötője
10, Perényi Anna (Anna ékszer): Kalotaszegi írásos varrottas mintájából készített medált
11, Szabó Réka Manon (La Petite): Sújtások mellett a kalárisok és a népdalok ihlette karkötő és gyűrű szettje
12, Sziszik Zita (Zita ékszerei): Virágos medálja és fülbevalói
13, Nagy Veronika (Vera Násfa): Szkíta, vagy Fehér sólyom

 

Hírek

 • Őrségi Vásár 2012.06.23-24.
  2012-06-18 21:41:05

  Ezen a hétvégén utazom az őrségbe egészen pontosan Őriszentpéterre. Itt a hétvégén Őrségi napok és 2 napos országos kézműves vásár lesz. Ha arra jársz szeretettel várlak a sátramnál. Már nagyon várom és nagyon készülök rá remélem érdemes lesz és sokan megállnak a portékáim melett. Amint hazaérek teszek fel képeket és tartok élménybeszámolót is.

 • Kisapostagi Majális!!!
  2012-04-18 17:15:50

  Kedves mindenki megkezdődik az idei 2012-es vásári szezon! Idei első vásárom ugyan már megvolt még márciusban de az igazi most lesz Itthon Kisapostagon. Reméljük lassan hagyománnyá váló majális Bonifácnapi Magyarok vására! Ami egy kicsit előbb lesz az idén mint Bonifác nevenapja, de így kedveskedünk a még itt tartózkodó testvértelepülésnek! Reméljük nem hiába! Gyertek el hozzánk a színes vásári forgatagba, ahol a régmúlt kézműves termékeit láthatod (olykor azt is, hogy készül), vásárolhatod meg, hogy egy kis hagyományt és valós értéket vigyél haza rohanó világodba. Mely alól mi sem vagyunk kivételek kézművesek. Várunk szeretettel 2012. 04. 28.-án Kisapostagon, a községháza és a kocsma udvarán!

 • Augusztális
  2011-08-16 17:31:04

  A következő vásár amin részt veszek: Rácalmási városnapok, és kézműves vásár!

  Pontos programok letölthetőek INNEN!

 • Bonifácnapi majális és Magyarok vására
  2011-05-13 15:17:27

  Legközelebbi alkalom és hely ahol megtaláltok Kisapostagon a Bonifác napi majális és Magyarok vásárán. 2011.05.14. A részletes program itt található! Gyertek el érdemes! Gyerekeknek és felnőtteknek nyújt egész napos programot a remélhetőleg szép időben!!!

 • Almavirág
  2011-05-09 21:59:43

  A vásár nagyon szuper volt gyönyörű helyen gyönyörű idöben. Délelőtt kicsit fújt a szél és hideg volt, de délutánra hét ágra sütött a nap.

  almavirag2011.jpg

 • VÁSÁR
  2011-05-01 11:14:10

  Legközelebb Rácalmáson az Almavirág fesztiválon találkozhattok velem. Május 7.-én a Rácalmási Jankovich kúria területén. Egésznapos programok melett Kézműves vásár és esete koncert Gyertek el! Ott találkozunk!!!

 • Monogrammos pakolós táska
  2011-04-19 21:06:03

  Új szerzeményem, egy pakolós divatos táska. Nézd meg itt !! Az ékszerek mellett jó volt egy kicsit varrni. Sok új ötletem született ezzel a táskával kapcsolatban is és az ékszerekel kapcsolatban is. Nemsokára meg is mutatom!!!! Addig is ha szeretnél egy ilyen táskát csak írj!

 • Drótékszeresek játéka 2.
  2011-04-17 15:34:37

  Elkészültek a gyönyörű munkák. Melyeket itt megtekintheted! Most is mint az előző alkalommal szebbnél szebbek lettek!!!!

  Én ezt alkottam medál A. Mucha után szabadon

  mucha-u.-szabadon.jpg


 • Magyarok vására
  2011-04-07 16:30:35

  A legközelebbi esemény ahol személyesen is találkozhattok velem: 2011. 04.10. Kunszentmiklós központja Magyarok vására. Érdemes megnézni sok egyedi és ami a legfontosabb kézműves terméket találsz!!! Várlak sok szeretettel!

 • Beadási határidő helyesbítés
  2011-04-06 21:09:02

  Felül bírálom magam és miután ténylegesen utánaszámoltam a beadási határidőnek így helyesbítek április 14. csütörtök. Péntek estére pedig az összes fotó fent lesz a honlapomon. Most mentegetőzöm biztos fáradt voltam mikor a kiírást feltettem szóval bocsi. Aki megijedt, hogy túl rövid az idő annak utólag is bocsi.

 • Drótékszeresek játéka 2.
  2011-03-31 17:19:21

  Itt megtalálhatjátok a következő játék kiírását. Jó alkotást mindenkinek!!!

 • új ékszer
  2011-02-17 22:42:37

  Áginak készült ez a szett szolid minta és vagány mérete (Ø50mm a füli) igazán jó kontrasztot alkot a hozzá illő cakkos gyűrűvel mindegyikben breccsa jáspis golyó van.


  Ha neked is megtetszett ez a szett és szeretnél egy hasonlót akkor csak írj és rendeld meg .

 • Új akciók
  2011-02-17 22:26:35

  A valentin napi akciónak ugyan vége de a pötyi füliket most is meg lehet vásárolni kedvezményes áron!!!

  A posta akció még mindig él rendelj bátran. Nem kell attól félni többe kerül a postaküldő szolgálat mint a rendelt termék. biztonságos és két nap alatt odaér.

 • Drótékszeresek játéka 1.
  2011-02-08 15:22:08

  Megjelentek a játékban résztvevő alkotók munkáiról a képek itt az én honlapomon is és a játék háziasszonya lapján is!

  ALKOTÁSOK

  Vera Násfa Lapja

  Tényleg csodálatos alkotások születtek, nekem is mint megannyian másoknak nagyon tetszettek. Remélem nálam is sokan fogják megnézni a sok csodaszépet. A következő játék háziasszonya jómagam leszek, igyekszem valami nagyon érdekes és inspiráló témát választani. Örömteli alkotást kívánok mindannyiótoknak! Aki pedig nézelődik azoknak kellemes időtöltést kívánok az ékszerek világában.

 • valentinnapi ajándék!!!
  2011-02-04 20:56:20

  Valentin napra  való tekintettel minden kedves vásárlóm ajándék pötty fülbevalót kap megrendeléséhez, amit ő választhat ki. A képek a fülbevalók között lesznek megtalálhatók valentin névvel. Ez az akció február 14.-ig lesz elérhető.

  A valentin feliratos fülik magukban is megvásárolhatok a kép alatt megjelenített áron.

 • JÁTÉK JÁTÉK JÁTÉK
  2011-02-01 19:06:04

  Ha te is készítesz ékszereket akkor ezt mindenképpen látnod kell!!! Kapcsolódj és játsz te is!

  http://gyongyfuzo.network.hu/blog/gyongyfuzo-klub-hirei/drotosok-gyertek-velem-jatszani

Szavazás

Hiszel az ásványok gyógyító erejében?
Nem
Még nem próbáltam
Igen
Asztali nézet